Galatasaray'da yeni teknik direktör belli oldu: Açıklama bekleniyor

Galatasaray Kulübü'nde Dursun Özbek'in göreve gelmesinin ardından yapılan değerlendirmelerde teknik direktörlük görevi için Okan Buruk ismi öne çıktı.

Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından teknik direktör çalışmalarına hız veren Galatasaray'da ,Okan Buruk ismi öne çıkt. Sarı Kırmızılılar'ın son olarak Başakşehir'de çalışan 48 yaşındaki teknik adamla anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

Buruk, resmen Sarı Kırmızılı ekibin yeni hocası olacak

Domenec Torrent'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından teknik direktör arayışlarının sürdüren Galatasaray'da Okan Buruk, Fatih Terim ve Roberto De Zerbi isimleri ön plana çıkmıştı.

Yeni teknik direktöre karar verecek olan Dursun Özbek ve ekibi, yeni tekhik heyeti belirlemek için toplahtılar yaptı. Görüşmelerde Okan Buruk ismi ön plana çıktı. Başakşehir ile şampiyonluğa ulaşan Okan Buruk Buruk ile 2 yıllık sözleşme yapılması bekleniyor.

Galatasaray'da yeni teknik direktör belli oldu: Açıklama bekleniyor ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.