Galatasaray'da yaprak dökümü! Bir ayrılık daha yolda...

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'da bir ayrılık daha yolda. Afrika basınına göre Sarı-Kırmızılılar Christian Luyindama'nın sözleşmesini feshedecek.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da ayrılıklar art arda geliyor. Kiralık sözleşmesi sona eren Mauro Icardi, Milot Rashica gibi oyuncuların yanı sıra sözleşmeleri sona eren Bafetimbi Gomis, Okan Kocuk, Emre Taşdemir ile yollar ayrıldı. Fransız ekibi Nantes ise Mostafa Mohamed'in opsiyonunu kullanarak Mısırlı oyuncuyu kadrosuna kattı. 

Galatasaray'da yaprak dökümü! Bir ayrılık daha yolda...

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLECEK

Sarı-Kırmızılılar bir ayrılığa daha hazırlanıyor. Africa Foot'un haberine göre Galatasaray'da son senesine giren Christian Luyindama'nın sözleşmesi feshedilecek. Kiralama ücreti olarak 3 milyon euro, bonservisine 5 milyon euro verilen Demokratik Kongolu futbolcu serbest kalacak.

Önceki sezonu Al-Taawoun'da kiralık geçiren tecrğbeli stoper, geçtiğimiz sezon da Antalyaspor'da forma giymişti.

Galatasaray'da yaprak dökümü! Bir ayrılık daha yolda... ile ilgili etiketler Galatasaray Christian Luyindama Antalyaspor Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.