Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de! 3 gol daha atarsa rekor kıracak

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, kariyerinde bir ilki yaşamaya çok yakın. Arjantinli yıldız, 3 kez daha skor katkısı yaparsa kariyer rekoru kıracak.

Süper Lig'de lider Galatasaray'ın en önemli parçalarından biri olan Mauro Icardi, kariyerinde bir ilki gerçekleştirmek için geri sayıma geçti.

ICARDI REKOR İÇİN GERİ SAYIMA GEÇTİ

Bu sezon ligde 8 maçı kalan Galatasaray'da Mauro Icardi, 3 gole daha katkı verirse kariyerinde bir sezonda en fazla skor katkısı verdiği sezonu yaşayacak.

34 GOLE KATKI VERDİ

Deneyimli santfor, Inter'de forma giydiği 2014-2015 sezonunda 27 gol ve 9 asist ile 36 gole doğrudan katkı sağladı. Icardi'nin bu sezon ise 23 gol ve 11 asisti bulunuyor.

Galatasaray'da tüm gözler Mauro Icardi'de! 3 gol daha atarsa rekor kıracak ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.