Galatasaray'da tüm gözler Kaan Ayhan'ın üzerinde! Okan Buruk planını yaptı: Kilit adam!

Galatasaray'da Kaan Ayhan'ın rolü hiç olmadığı kadar önem taşıyor. Sarı kırmızılı takımın cumartesi günü Beşiktaş, salı günü ise Bayern Münih ile oynayacağı maçlarda tüm gözler Kaan Ayhan'ın üzerinde olacak. Teknik direktör Okan Buruk planını yaptı.

Galatasaray'da yedek oyuncu olarak düşünülen Kaan Ayhan, kritik maçlar öncesi takımın kilit isimlerinden biri haline gelmiş durumda. Manchester United deplasmanında sürpriz bir şekilde ilk 11'de ve orta saha olarak sahaya çıkan Kaan Ayhan, 3-2'lik galibiyette önemli bir katkı vermişti. Teknik direktör Okan Buruk, Milli oyuncunun bu kilit rolünü devam ettirecek.

KAAN AYHAN 11'İN TEMEL TAŞI OLACAK

Milli ara dönüşü cumartesi günü önce Beşiktaş, salı günü ise Bayern Münih ile iç sahada karşılaşacak olan Galatasaray'da Kaan Ayhan'ın rolü çok değerli olacak. Teknik direktör Okan Buruk'un zorluk seviyesi yüksek maçlarda Kaan'a biçtiği rol devam edecek. Manchester United deplasmanında olduğu gibi bu maçlarda da Torreira ile tandem oluşturma görevi verilecek olan Milli futbolcu, tutucu rolde görev alacak. Hücum hattında Zaha, Kerem, Tete, Icardi gibi savunma yönleri çok kuvvetli olmayan isimleri sahaya sürmesi beklenen Okan Buruk'un, Kaan-Torreira ikilisiyle orta sahada savunma güvenliğini ele alması bekleniyor.

İLK 11 BELLİ GİBİ

Okan Buruk'un bu iki kritik maçta kafasındaki 11 neredeyse belli gibi. Kalede Muslera, savunmada Boey, Sanchez ve Abdülkerim'in yeri garanti. Beşiktaş maçında Angelino'nun oynaması beklenirken, Bayern maçı için derbideki performansın belirleyici olacağı konuşuluyor. Yapılacak son toplantıya göre Bayern maçında Nelsson veya Kazımcan'ın 11'e girebileceği iddia ediliyor. Orta saha ve hücum hattı ise ManU zaferindeki kadronun aynısı olacak.

superhaber.com

Galatasaray'da tüm gözler Kaan Ayhan'ın üzerinde! Okan Buruk planını yaptı: Kilit adam! ile ilgili etiketler Kaan Ayhan Galatasaray Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.