Galatasaray'da transfer... Gedson Fernandes'i Domenec Torrent bitirdi

Fatih Terim'in bu yaz transferini çok istediği ancak alamadığı Gedson Fernandes'i Domenec Torrent bitirdi... Sarı-Kırmızılı takımda geçen sezonun 2. yarısını kiralık geçiren 23 yaşındaki Portekizli orta saha için kulübü Benfica ile kesin anlaşma sağlandı. Gedson 1.5 yıllığına kiralık olarak geri dönüyor.

Galatasaray orta sahasını Gedson Fernandes'le güçlendiriyor. Sarı-Kırmızılı takımda geçen sezonun 2. yarısını kiralık geçiren 23 yaşındaki Portekizli futbolcu için kulübü Benfica ile kesin anlaşma sağlandı.

Portekiz'in A Bola gazetesi, Gedson Fernandes'in Galatasaray'a transfer olduğunu yazdı. Bu yaz Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği futbolcu 1.5 sezon kiralanacak.

Yazın Beşiktaş'ın da çok istediği Fernandes, Siyah-Beyazlı kulüple anlaşmış ancak son anda Miralem Pjanic transferi gündeme gelince ülkesinde kalmıştı.

Galatasaray, 23 yaşındaki yıldız için 1.5 milyon Euro kiralama ücreti ödeyecek. Gedson'un Benfica'daki sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek.

Portekizli oyuncu bu sezon 4 maçta forma giyerken 107 dakika sahada kaldı. Fernandes skora etki edemedi.

Geçen sezon devre arasında Galatasaray'da kiralık forma giyen Gedson Fernandes 18 karşılaşmaya çıktı ve 1 gol atarken 3 asist yaptı.

Galatasaray'da transfer... Gedson Fernandes'i Domenec Torrent bitirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Benfica Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.