Galatasaray'da transfer bombaları ardı ardına patlıyor! Sıradaki isim milli oyuncu Mert Müldür

Galatasaray kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Mert Müldür için kulübü olan İtalyan temsilcisi Sassuola'ya 8 milyon Euro + 2 milyon euro karşılığında resmi teklif yaptığı ve anlaşıldığı iddia edildi.

Okan Buruk'un Galatasaray teknik direktörlüğünün açıklanmasının ardından sarı kırmızılı ekip transfer rotasına hız verdi. 

''SASSUOLA'YA 8 MİLYON'LUK RESMİ TEKLİF YAPILDI''

Galatasaray yeni sezon için transfer konusunda ardı ardına bombayı patlatıyor. Sarı-Kırmızılı takım Mert Müldür için Sassuola'ya 8 miyon Euro'luk resmi teklif yaptı. Mert Müldür bu sezon Sassuolo formasıyla İtalya Serie A'da 33 maça, A Milli Takım'la 10 maça çıkmıştı.

''MERT'E HEM SÜPER LİG'DEN HEM AVRUPA'DAN TEKLİFLER VAR''

Öte yandan oyuncunun menajeri Hagmayr ise "Mert'e hem Süper Lig'den hem Avrupa'dan teklifler var ancak tercihimiz Avrupa olacak. Şu an için takım adı vermek istemiyorum Sassuolo kulübüne büyük saygımız var" ifadelerinde bulundu. 

MERT MÜLDÜR KİMDİR?

Mert Müldür, 4 Nisan 1999 tarihinde Viyana Avusturya'da doğdu. Sağ bek pozisyonunda görev yapan Avusturya doğumlu Türk millî futbolcudur. Sassuolo takımında forma giymektedir. Profesyonel kariyerine 2017 yılında Rapid Wien II kulübünde başladı. Daha sonra ise 29 Mayıs 2018 tarihinde Rapid Wien ile 3 yıllık anlaşmaya imza attı.

20 Ağustos 2019'da Müldür, Serie A kulüplerinden US Sassuolo Calcio ile anlaştı. Avusturya'da yaşayan Türk anne ve babanın oğlu olan Mert, millî takım olarak Türkiye'yi seçti. Türkiye millî futbol takımı formasını ilk kez 11 Ekim 2018'de Bosna Hersek'le oynanan ve 0-0 tamamlanan hazırlık maçında giydi

Galatasaray'da transfer bombaları ardı ardına patlıyor! Sıradaki isim milli oyuncu Mert Müldür ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Mert Müldür Sassuola
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.