Galatasaray'da sürpriz görüşme!

Sarı kırmızılıların iki yöneticisi Cenk Ergün ve Mehmet Özbek, Wesley Sneijder'in menajeri Albers ile bir araya geldi

Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink'in takımdan ayrılmasının ardından Sneijder ve De Jong ağır idmanlar sonucu sakatlık geçirmişti. İki Hollandalı oyuncunun takımda mutsuz olduğu da iddia edilmişti.

Geçtiğimiz cuma günü, Mehmet Özbek ve Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün, Sneijder'in menajeri Guido Albers ile görüştüğü iddia edildi. İkilinin Albers'e, Sneijder ve De Jong'un son hallerinin Riekerink'in gidişiyle alakalı olup olmadığı soruldu.

TAMAMEN ŞANSSIZLIK!

İkilinin kasten oynamadığı yönündeki iddiaları sert bir şekilde reddeden Albers; "Yeni gelen hoca Igor Tudor'un kendisine ait bir sistemi var ve buna takımdaki herkes alışacak. Wesley'in sakatlığı tamamen şansızlık. Zaten MR sonuçları da ortada. Hakan Balta da sakatlandı ama kimse bunu konuşmadı. Wesley formasına bir an önce kavuşmak için çabalıyor. Milli Takım'a da dönmek istiyor. Takımı için yeniden savaşacak. Siz ve taraftarlar dedikodulara inanmasın. Burada mutlu kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Galatasaray'da sürpriz görüşme! ile ilgili etiketler Galatasaray Sneijder De Jong
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.