Galatasaray'da sular durulmuyor... "Işıtan Gün ihraç edilecek"

Galatasaray'da ibra edilmeyen Burak Elmas yönetiminin üyesi olan Işıtan Gün hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Daha öncede sık sık gündeme gelen Gün'ün Galatasaray'dan ihraç edileceği konuşulmaya başlandı.

30 Nisan'da seçime gidecek olan Galatasaray'da ibra edilmeyen Burak Elmas yönetimine bir şok daha geldi. Sarı-kırmızılılarda Elmas'ın yönetiminde yer alan Işıtan Gün kulüpten ihraç edilebilir.

AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlayan Işıtan Gün, başkan Burak Elmas'a "Gizli ve kişiye özel" başlıklı bir rapor sunduğunu açıklarken, eski teknik direktör Fatih Terim'le arasında geçen diyaloglardan bahsetti.

Işıtan Gün; TFF Harcama Limitleri, FFP kuralları ve Bankalar Birliği Anlaşmasındaki taahhütlerinin göz ardı edildiğini belirtirken, bu konunun o dönemki teknik direktör Fatih Terim'e aktarıldığında Terim'in sinirlendiği ve "s..erim limitini" dediği öne sürdü.

Eski tarihlerde kadınlarla ilgili attığı tweet'lerin gündeme gelmesine ilişkin açıklama da yapan Işıtan Gün, geçmiş transferlerde yapılan usulsüzlükleri ve GS Store'daki ürün hırsızlığına dair çok çarpıcı detaylar verdi.

ÜYELİĞİ SONA ERECEK

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim değiştiği an Işıtan Gün'ün kulüp üyeliği de sona erecek. Burak Elmas'ın yolları ayırmak bir kenara, ısrarla koruduğu Işıtan Gün için genel kurulda hukukçu üye Begüm Özkan ağır ifadeler kullanmıştı.

Özkan, "Bilmem kaç sene önce yapıldı diyerek, o tweet'leri attığı zaman 35 yaşında olan bu sapkın zihniyetini görmezden gelebilirsiniz ama o ismi Galatasaray adı altında yönetici olarak tutamazsınız. Siz beni temsil etmiyorsunuz" sözlerini söyleyince kurulda büyük bir destek ve alkış kopmuştu. Gün'ün üstü o gece çizildi.

ÜYELER ÖZRÜ KABUL ETMİYOR

Burak Elmas'ın Işıtan Gün'ü yönetiminden çıkarmamasının Elmas'ın başkanlıktan olduğu da iddia ediliyor. Üyeler, Işıtan Gün'ün tweet'lerinin basit bir özürle geçiştirilebileceğini düşünmüyor.

 

Galatasaray'da sular durulmuyor... "Işıtan Gün ihraç edilecek" ile ilgili etiketler Galatasaray Işıtan Gün burak elmas
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.