Galatasaray'da şov zamanı! 4 bomba transfer bu gece Aslan için İstanbul'da

Süper Lig'de 2022-2023 yaz sezonu transfer dönemi yarın sona ererken, Galatasaray, Mauro Icardi, Milot Rashica, Mathias Ross ve Yusuf Demir'i kadrosuna kattı.

Galatasaray'ın yeni transferleri Mauro Icardi, Milot Rashica, Mathias Ross ve Yusuf Demir bu gece İstanbul'da olacak.

Galatasaray'da şov zamanı! 4 bomba transfer bu gece Aslan için İstanbul'da

ICARDI ATEŞİ YAKACAK

Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'den kiraladığı Arjantinli futbolcu Mauro Icardi'nin bugün saat 23.00'te İstanbul'da olacağı bildirildi. Icardi'nin Cimbom'a transferi başta Arjantin, Fransa ve İtalya olmak üzere yabancı medya tarafından da çok yakından takip ediliyor.

Galatasaray'da şov zamanı! 4 bomba transfer bu gece Aslan için İstanbul'da - Resim : 2

YUSUF DEMİR BOMBASI

Sarı-kırmızılar, transfer döneminin sonuna doğru sıcak saatler geçiriyor. Galatasaray, bir dönem Barcelona forması giyen Yusuf Demir'i kadrosuna kattı.

 Bu sezon ligde 1 maçta 1 gol kaydeden genç oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Galatasaray'da şov zamanı! 4 bomba transfer bu gece Aslan için İstanbul'da - Resim : 3

DEFANS VE OFANSA TAKVİYE

Öte yandan sarı-kırmızılılar Danimarkalı stoper Mathias Ross ve Norwich'ın kanat oyuncusu Milot Rashica ile  anlaşma sağladı. 

Galatasaray'da şov zamanı! 4 bomba transfer bu gece Aslan için İstanbul'da - Resim : 4

AYRILACAKLAR NETLEŞTİ

Dört oyuncu da gece saatlerinde İstanbul'da olacak. Sarı-kırmızılılarda ayrılıklar da yaşanacak. Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Luyindama ve Oğulcan Çağlayan ile yolların ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'da şov zamanı! 4 bomba transfer bu gece Aslan için İstanbul'da ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Mauro Icardi Milot Rashica Mathias Ross Yusuf Demir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.