Galatasaray'da şok Kaan Ayhan gerçeği ortaya çıktı! EURO 2024'ü de riske attı, tek hedefi şampiyonluğa ulaşmak

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un jokerlerinden biri olan Kaan Ayhan hakkında şok bir gerçek ortaya çıktı. Milli futbolcu Kaan Ayhan, sakat sakat oynayarak büyük bir fedakarlıkta bulunuyor. Başarılı oyuncu EURO 2024'te oynama şansını da riske atarak takıma katkı sağlamak için savaşıyor.

Süper Lig'in lideri Galatasaray'ın başarısında büyük pay sahibi olan isimlerden biri de Kaan Ayhan... Milli futbolcu zaman zaman forma şansı bulamasa da ihtiyaç duyulan anlarda joker özelliğiyle ortaya çıkarak teknik direktör Okan Buruk’un elini güçlendirmesiyle takdir topluyor.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; esas mevkii stoper olmasına karşın bu sezon gerektiğinde sağ bek hatta sol bek bile oynayan Kaan'ın çok büyük bir fedakarlık gösterdiği ortaya çıktı. 

Fıtık teşhisi konan ve ağrıları olan milli oyuncunun takımını bu kritik dönemde zor durumda bırakmamak için ameliyatını sezon sonuna ertelediği öğrenildi. 

Maçlara iğneyle çıkan Kaan’ın, Euro 2024’te oynama şansını riske atarak da olsa takımını yalnız bırakmaması takdirle karşılandı.

29 yaşındaki oyuncu bu sezon 21’i ilk 11 olmak üzere 36 resmi maçta oynarken 1’er gol ve asist katkısı yaptı.

Galatasaray'da şok Kaan Ayhan gerçeği ortaya çıktı! EURO 2024'ü de riske attı, tek hedefi şampiyonluğa ulaşmak ile ilgili etiketler Kaan Ayhan Galatasaray Euro 2024
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.