Galatasaray'da Sacha Boey tutulmuyor

Sezon başında istenmeyen adam olan Sacha Boey, şu anda sarı-kırmızılı takımın en değerli isimlerinden biri... Genç sağ bek, Konyaspor karşısında 1 asist yaparken pas isabetinde de %93'ü yakaladı. 2 şut pası veren Fransız oyuncu, girdiği 9 ikili mücadelenin 7'sinden galip ayrıldı. 6 sahipsiz top kazanan Boey, top kapmada da 2/4'lük istatistik yakaladı. Rakiplerine 3 çalım atan 22 yaşındaki futbolcu, Fransa Milli Takımı'ndan davet bekliyor. Boey daha önce Kamerun Milli Takımı'nı reddetmişti.

Aslan'ın genç sağ beki Sacha Boey, Konyaspor karşısında da inanılmaz istatistiklere imza attı. Galatasaray Sacha Boey ile beraber takım halinde de rakamsal olarak ivmeyi yakaladı.

2-1 kazanılan Konyaspor maçında Galatasaray, takım halinde iyi bir görüntü sergiledi. Konyaspor'un Süper Lig tarihindeki en uzun gole kapama serisini sona erdiren sarı-kırmızılılar (6 maç: 541 dakika), bu sezon ligde yeşil-beyazlılar karşısında en fazla gol beklentisine giren takım oldu (2.37xG). Süper Lig'deki son üç maçını kazanan Galatasaray, tek sezonda daha uzun bir galibiyet serisini en son 2020-21'in son altı haftasında yaşamıştı (6G). Cimbom'da şu anda keyifler çok yerinde...

Galatasaray'da Sacha Boey tutulmuyor ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Sacha Boey
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.