Galatasaray'da Sergio Oliveira kadro dışı bırakıldı, sosyal medyadan paylaşım yaptı

Fatih Karagümrük maçında performansı tartışılan Sergio Oliveira'nın Beşiktaş derbisinde kadroda yer almayacağı belirtildi. Oliveira, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Galatasaray'da Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesi flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı kırmızılı takımda Okan Buruk, yıldız isme derbi kadrosunda yer vermeyeceği belirtildi.

DERBİDE KADRODA OLMAYACAK

Spor Gecesi Digital'den Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaray'ın Portekizli oyuncusu Sergio Oliveira, derbide kadroda olmayacak.

OKAN BURUK İLE GERGİNLİK YAŞADI

Sergio Oliveira'nın Okan Buruk ile kupadaki VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası soyunma odasında hafif bir gerginlik yaşadığı belirtildi.

Tecrübeli oyuncunun konsantrasyon kaybı olmasına engel olmak için kadroya alınmayacağı ifade edildi. Ayrıca sezon sonuna kadar da kadroya girmesinin zor olduğu aktarıldı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM

Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Oliveira, paylaşımında, "Her zaman takımımın yanındayım! Her zaman bana saygılarını ve desteklerini gösteren taraftarlarımın yanındayım. Bugün kazanalım ve İstanbul'u sarı-kırmızı yapalım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Sergio Oliveira kadro dışı bırakıldı, sosyal medyadan paylaşım yaptı ile ilgili etiketler Sergio Oliveira Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.