Galatasaray'da Selçuk İnan ve Fernando Muslera paniği

Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursa maçlarıyla zorlu bir periyoda giren Galatasaray'da Fernando Muslera ve Selçuk İnan, adalelerindeki zorlanmadan ötürü bugünkü idmana çıkamadı.

Zorlu Başakşehir, Fenerbahçe ve Bursaspor periyodundan önce Adanaspor'u deplasmanda mağlup eden ancak Yasin Öztekin kriziyle sarsılan Galatasaray'da takımın önemli iki ismi Fernando Muslera ve Selçuk İnan adalelerindeki zorlanmadan ötürü bu günkü idmana çıkamadılar.

Selçuk İnan'ın arka, Fernando Muslera'nın ise üst adalesinde zorlanma olduğu ve iki yıldızın cuma akşamı TT Arena'da oynanacak olan Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği daha sonra belli olacak.

Sneijder takımla çalıştı

Geçtiğimiz hafta Adanspor deplasmanına götürülmeyen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ise takımla birlikte çalıştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki idman, takım hâlindeki ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Daha sonra topla adaptasyon çalışması gerçekleştirilirken ardından üç grup hâlinde baskı üzerine bir çalışma yapıldı.

Antrenmanın son bölümünde ise üç grup hâlinde dar alanda çift kale maç turnuvası gerçekleştirildi.

Galatasaray Futbol Takımı, Medipol Başakşehir FK karşılaşmasının hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00’de ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek. Antrenmanın ardından saat 13.30’da oyunculardan Nigel de Jong, Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Medya Merkezi’nde düzenlenecek basın toplantısına katılacak. Saat 14.00’te ise teknik direktör Jan Olde Riekerink, karşılaşma öncesi medya mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Kaynak: Fanatik / Metin Karabaş

Galatasaray'da Selçuk İnan ve Fernando Muslera paniği ile ilgili etiketler Fernando Muslera Galatasaray Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.