Galatasaray'da penaltı için çok konuşulacak yöntem: Taş-kağıt-makas!

Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Galatasaray, sahasında ağırladığı Bandırmaspor'u 4-2 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın penaltıdan gelen ikinci golü öncesi ise ilginç anlar yaşandı. Maç içerisinde kazanılan ikinci penaltıda ise Barış Alper Yılmaz ve Tete arasında yaşananlar dikkat çekti.

Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Galatasaray, sahasında Bandırmaspor'u ağırladı. Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmadan 4-2'lik sonuçla galip ayrılmayı başardı. 

PERDEYİ DAVINSON AÇTI

Galatasaray'ın yaz transfer döneminin sonunda kadrosuna kattığı isimlerden Davinson Sanchez, Sarı-Kırmızılılar'daki ikinci golünü kaydetti. Ligde Antalyaspor deplasmanında bir gol atan Kolombiyalı savunmacı, Bandırmaspor karşısında 26. dakikada attığı kafa golüyle takımını öne geçirdi.

İKİNCİ GOL ÖNCESİ İLGİNÇ ANLAR

26. dakikada Davinson Sanchez ile öne geçen Galatasaray, daha sonra Wilfried Zaha'nın yerde kalmasıyla bir penaltı kazandı. Barış Alper Yılmaz, Halil Dervişoğlu ve Tete; penaltı vuruşunu kullanmak adına talip oldular.

Üç oyuncu, penaltıyı kullanacak ismi belirlemek için taş-kağıt-makas oynadı. Penaltı noktası üzerinde gerçekleşen bu mücadelenin galibi olan Halil Dervişoğlu, 36. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda golü bularak farkı 2'ye çıkardı.

ÜÇÜNCÜ PENALTIDA BARIŞ ALPER YILMAZ - TETE REKABETİ

İkinci golün sonrasında Galatasaray, Bandırmaspor'a karşı bir penaltı daha kazandı. Bu kez Barış Alper Yılmaz ve Tete, penaltıyı kullanabilmek adına karşı karşıya geldiler. 40. dakikada kazandığı penaltıda taş-kağıt-makas mücadelesinde yer almış isimlerden Tete, topun başına geçti ve yaptığı vuruşla skoru 3-0'a getirdi.

Penaltıyı Tete'nin kullanmaya karar vermesi sonrası hayal kırıklığı yaşayan Barış Alper Yılmaz'ı Wilfried Zaha ve Davinson Sanchez yanına gelerek teselli etti. 

 

Galatasaray'da penaltı için çok konuşulacak yöntem: Taş-kağıt-makas! ile ilgili etiketler Galatasaray Bandırma Türkiye Kupası Ziraat Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.