Galatasaray'da Onyekuru pürüzü planları bozdu!

Galatasaray'da 3. kez forma giymek için hazırlanan Onyekuru'da son gelişme. Yıldız futbolcunun kulübü Monaco'nun belirlediği bonservis bedeli sarı-kırmızılı ekibi zora soktu.

Galatasaray'da önceki sezonlarda kiralık olarak formak giyen Onyekuru'da son gelişme. Monaco ile görüşmelerini sürdüren sarı-kırmızılı ekibe yıldız futbolcunun kulübünden kötü haber geldi.

Bonservisi Monaco'da bulunan ve geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak top koşturan Onyekuru için sarı-kırmızılı ekipten önemli bir atılım gelmişti. Bu sezon yıldız futbolcuyu renklerine kalıcı olarak bağlamak isteyen Galatasaray'da son anda çıkan pürüz kafaları karıştırdı. Monaco'nun belirlediği bonservis bedeli sarı-kırmızılı ekibi zora soktu. Onyekuru için 5 milyon euronun üzerinde bir rakam isteyen Fransız ekibi Monaco, bu kararı ile transferde pürüz çıkardı. Sarı-kırmızılı ekibin ilk başta kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Onyekuru için Fransız ekibi, satılık şartı sundu.

ONYEKURU DA GELMEK İSTİYOR

2018-2019'da ve geçen sezonun ikinci yarısında sarı-kırmızılı takımda top koşturan Nijeryalı futbolcu, pandemi sonrası lig devam ederken kulübü Monaco'nun geri çağırmasıyla Galatasaray'dan ayrılmıştı. Galatasaray yönetimi ara transfer döneminde tekrar Fransız ekibi Monaco'nun kapısını çalarken, bu süreçte Onyekuru da Florya'ya geri dönmek istediğini kulübüne iletti. Transferde son dakika pürüzü çıkan ve Galatasaray'a geri dönmek isteyen Onyekuru için sarı-kırmızılı ekip gün sayıyordu. 3. kez Galatasaray forması ile top koşturacak olan yıldız futbolcu için Mustafa Cengiz ve ekibi bir teklifte daha bulunacak.

Galatasaray'da Onyekuru pürüzü planları bozdu! ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Onyekuru
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.