Galatasaray'da Onyekuru krizi!

Galatasaray'a Fransız ekibi Monaco'dan şok eden haber geldi. Sarı-kırmızılıların sezon başında kiraladığı Onyekuru sezon sonunda satış listesine konacak.

Galatasaray'a Fransız ekibi Monaco'dan şok eden haber geldi… Sarı- Kırmızılılar'ın sezon başında kiraladığı Onyekuru sezon sonunda satış listesine konacak.

Galatasaray'da Onyekuru krizi!

Galatasaray'ın ocak ayı transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru'da kriz çıktı. Koronavirüsü salgınından etkilenen Fransız ekibi Monaco, oyuncuyla ilgili sarı-kırmızılı taraftarları üzen bir karar aldı. İşte detaylar...

Takvim'de yer alan habere göre Monaco, koronavirüsü salgını sonrasında ekonomik anlamda sıkıntı yaşadığı için Nijeryalı yıldız oyuncusunu elden çıkarmayı planlıyor.

Benzer bir tablo daha önce de yaşanmıştı. Galatasaray yine kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncuyu Everton'dan tekrar kiralamak istemiş ancak İngilizler gelir elde etmek için Monaco'ya satmıştı.

Galatasaray yine benzer bir durumla karşı karşıya... Sarı-kırmızılılar yüksek bonservisi nedeniyle Henry Onyekuru'yu 1 yıl daha kiralamayı planlıyordu.

Nijeryalı yıldız Galatasaray'da kiralık oynadığı her iki dönemde de gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi konumuna geldi.

Fransız ekibi Monaco, sezon sonunda Henry Onyekuru'yu 13 milyon Euro'ya elden çıkarmayı hedefliyor.

Nijeryalı yıldız Monoca'da 13 maçta forma giydi. 1 gol atarken 3 de asist yaptı.

 

Galatasaray'da Onyekuru krizi! ile ilgili etiketler Galatasaray Monaco Henry Onyekuru Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.