Galatasaray'da o oyuncunun yeni adresi belli oldu! Kiralık olarak takımdan ayrılıyor

Galatasaray'da Fatih Terim'in geçen sezon büyük umutlarla transfer ettiği ancak yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılılara veda etmeye hazırlanıyor. 25 yaşındaki orta sahaya Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ittihad Kalba talip oldu, görüşmelerde önemli mesafe katedildi.

Galatasaray’da Cicaldau’nun yeni adresi belli oluyor.

25 yaşındaki orta sahaya Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Ittihad Kalba talip oldu, görüşmelerde önemli mesafe katedildi.Arap ekibi ile Cicaldau’nun satın alma opsiyonu ile kiralanması için büyük ölçüde anlaşmaya varıldı.

Galatasaray'da o oyuncunun yeni adresi belli oldu! Kiralık olarak takımdan ayrılıyor

RUMEN ORTA SAHAYA SİVASSPOR'DA TALİP OLMUŞTU

Rumen futbolcuyu Süper Lig’den Sivasspor da kiralamak için teklif yapmıştı.

Galatasaray’a 6.5 milyon Euro karşılığında transfer olan Alexandru Cicaldau, sarı-kırmızılı forma ile 44 maçta 5 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'da o oyuncunun yeni adresi belli oldu! Kiralık olarak takımdan ayrılıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Alexandru Cicaldau Al Ittihad Kalba
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.