Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında! Yeni durağı Ligue 1 ekiplerinden Nantes

Yeni sezona hummalı bir şekilde hazırlanan Galatasaray'da çalışmalar hız kesmeden devam ederken. Diagne'nin Karagümrük'e gitmesi sonrası Galatasaray, Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed’in kiralanması konusunda Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray, Mostafa Mohamed’in kiralanması konusunda Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile anlaşmaya vardı. Evann Guessand'ın yanına bir forvet daha arayan NantesGalatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed ile ilgileniyor.

L'equipe'in haberine göre, Fransız kulübü önümüzdeki günlerde Mohamed'i satın alma opsiyonuyla beraber kiralayacak. 

MISIRLI GOLCÜNÜN SARI-KIRMIZILI HİKAYESİ

Daha önce transfer döneminde Toulouse ve Bordeaux ile anılan 24 yaşındaki futbolcu, geçen sezon ligde 24 maçta görev aldı, 7 gol ve 3 asist üretti.

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde kiralık olarak formasını giyen Mısırlı golcünün bonservisini aldı. Sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki santrfor için belirlenen 4 milyon dolarlık satın alma bedelini Mısır temsilcisi Zamalek'in hesabına yatırdı

Galatasaray ile 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan Mohamed, sarı-kırmızılı formayla 1,5 sezonda 58 resmi maça çıktı ve 17 gol attı. Mısır Milli Takımı'nda da forma giyen Mostafa Mohamed, 21 karşılaşmada 4 kez fileleri havalandırdı.

Haris Seferovic transferinde sona yaklaşan Galatasaray'da Mbaye Diagne, VavaCars Fatih Karagümrük ile görüşme yapmak için Avusturya kampından ayrılmıştı.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed yol ayrımında! Yeni durağı Ligue 1 ekiplerinden Nantes ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Mostafa Mohamed ayrılıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.