Galatasaray'da Mauro Icardi Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu: 'Aşkın Olayım' şarkısını biliyordum...

Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Galatasaray, evinde Ümraniyespor'u konuk etti. Mücadeleyi 3-2 kazanan sarı-kırmızılı ekipte 2 gol kaydeden Mauro Icardi, önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Galatasaray, evinde Ümraniyespor'u konuk etti. Mücadeleyi 3-2 kazanan sarı-kırmızılı ekipte 2 gol kaydeden Mauro Icardi, önemli açıklamalarda bulundu.

'''AŞKIN OLAYIM' ŞARKISINI BİLİYORDUM''

''İlk yarı daha zordu. Çok şans kaçırdık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Maç maç devam edeceğiz. Kazanmaya devam etmek istiyoruz. Penaltı vuruşlarımı değiştiriyorum. Giresunspor maçında daha güç odaklı bir penaltı kullanmıştım. Bu sefer farklı bir stil denemek istedim. Son gollerimde çaldığı için 'Aşkın Olayım' şarkısını biliyordum. Herkesle birlikte bunu kutlayabildiğim için hoşuma gidiyor. Çok zarif bir olay olduğunu düşünüyorum.''

 

 

Galatasaray'da Mauro Icardi Ümraniyespor galibiyeti sonrası konuştu: 'Aşkın Olayım' şarkısını biliyordum... ile ilgili etiketler Galatasaray Ümraniyespor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.