Galatasaray'da Mauro Icardi gerçeği ortaya çıktı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzak kalan ve ülke dışında olan Mauro Icardi, Türkiye'ye dönüş yaptı. Arjantinli yıldızın Trabzonspor maçında forma giymesi bekleniyor.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, kontrollerden olumlu sonuç alırsa, Trabzonspor karşılaşmasında maskeyle oynayabilecek.

TRABZON'A GİDEBİLİR!

Ailesiyle birlikte çıktığı tatili tamamlayan Arjantinli golcünün, bugünden itibaren kulüp doktorları tarafından kulak-burun-boğaz ve yüzünde kontrolleri yapılacak. Daha önce herhangi bir operasyon geçirmesine gerek olmadığı belirtilen Icardi, 3 gün boyunca antrenmanlara çıkacak. Golcü iyi bir görüntü verirse, cumartesi günü kafileyle Trabzon'a gidecek.

21 Ocak Pazar günü oynanacak zorlu mücadelede özel hazırlanan maske ile sahada yer alması planlanan Mauro Icardi, yaklaşık 1 ay sonra formasına kavuşmuş olacak. Yıldız futbolcu bu süreçte 4 maç kaçırdı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 27 maça çıkan 30 yaşındaki Icardi, bu maçlarda 17 gol 6 asist kaydetti.

(Milliyet)

Galatasaray'da Mauro Icardi gerçeği ortaya çıktı! Trabzonspor maçında oynayacak mı? ile ilgili etiketler Mauro Icardi Galatasaray