Galatasaray'da Mariano gözden çıkarıldı!

Galatasaray'da gözden çıkarılan Brezilyalı futbolcu Mariano'nun ülkesine dönmesine izin verildi.

Galatasaray'da en fazla tartışılan isimlerin başında gelen Mariano, devre arasında ülkesine dönüyor. Sevilla'dan 2,5 yıl önce gelen Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı formayı son kez hafta sonu Antalyaspor'a karşı giyecek.

Galatasaray'da Mariano gözden çıkarıldı!

GALATASARAY BONSERVİS TALEP ETMEYECEK

Ülkesine dönme kararı alan 33 yaşındaki futbolcu için Galatasaray, herhangi bir bonservis talep etmeyecek. Bunun nedeni ise Mariano'nun sözleşmesinin bitmesine 6 ay kalması ve performansı nedeniyle gözden çıkarılması.

Tecrübeli futbolcuyu göndererek yabancı kontenjanı için yer açmak isteyen sarı-kırmızılılar, sezon başında tribüne çıkarılan Martin Linnes'e lisans çıkaracak. Galatasaray, Mariano operasyonuyla oyuncuya ligin ikinci yarısı için ödemek zorunda olduğu 1 milyon 150 bin euroluk yükten de kurtulacak.

Galatasaray'da Mariano gözden çıkarıldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Sevilla mariano Linnes
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.