Galatasaray'da krizin adı bu kez Sofiane Feghouli

Galatasaray-Trabzonspor maçının devre arasında oyundan alınacağını öğrenen Sofiane Feghouli deliye döndü. Fatih Terim'in bu kararına çok sinirilenen Cezayirli yıldız sinirini su şişesinden ve duvardan çıkarırken güçlükle sakinleştirildi.

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Fatih Terim'e isyan etti! Trabzonspor maçında kötü bir futbol ortaya koyan sarı-kırmızılı takımda ilk fatura devre arasında Feghouli'ye kesilmişti. 0-0 biten ilk yarının ardından yıldız ismi oyundan alan Terim, 2. yarıya genç isim Halil Dervişoğlu ile başlamıştı. Ancak bu kararı beğenmeyen Cezayirli yıldızın soyunma odasında sert tepkiler verdiği ortaya çıktı.

Sabah gazetesinden Mehmet Özcan'ın haberine göre, Sinirini su şişesinden ve duvardan çıkaran Feghouli'nin güçlükle sakinleştirildiği öğrenildi. Younes Belhanda gönderildikten sonra iyice yalnızları oynayan Feghouli, yüzde 15 indirim konusunda yönetimle anlaşamamıştı.

Fatih Terim'le de bu sezon yıldızları barışmayan deneyimli oyuncu, istediği süreleri bir türlü alamadı ve ilk 11'de istikrar sağlayamadı. 

Bu sezon Süper Lig'de 22 maça çıkan ve 2 gol, 4 asistlik bir skor katkısı veren 31 yaşındaki futbolcunun Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Galatasaray'da krizin adı bu kez Sofiane Feghouli

Galatasaray'da krizin adı bu kez Sofiane Feghouli ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim sofiane feghouli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.