Galatasaray'da kaleci arayışları... Rennes kulübü Doğan Alemdar'ı bırakmıyor

Sivasspor maçında takım arkadaşı Christian Luyindama ile çarpışarak sakatlanan ve sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında ise esneme tespit edildiği açıklanan Fernando Muslera'ya alternatif arayan Galatasaray'a Doğan Alemdar'dan olumsuz yanıt geldi...

Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray'da gündeme gelen Doğan Alemdar, Rennes'de kalıyor... Fernando Muslera'nın sakatlanmasının ardında İsmail Çipe'ye kalan Sarı-Kırmızılı takımın kalesi güven vermiyordu. Sarı-Kırmızılı yönetimin belirlediği alternatif isimlerden biri de 19 yaşındaki Doğan Alemdar olmuştu.

Bu yaz Fransa'nın Rennes takımına 3.5 milyon euro bonservisle satılan genç eldiven için Ligue 1 ekibiyle temasa geçen yönetim olumsuz geri dönüş aldı. Fanatik'te yer alan habere göre,  Fransız ekibinin yetkilileri, 19 yaşındaki file bekçisinin kesinlikle satış listesinde olmadığını ve Doğan'ı göndermeyeceklerini ifade etti.

Rennes Teknik Direktörü Bruno Genesio, Doğan Alemdar için "Henüz 19 yaşında ve oldukça yetenekli. Frasızca öğreniyor ve buraya uyum sağladı. Doğan bizim geleceğimiz" ifadelerini kullanmıştı.

Fransız basınında çıkan Galatasaray haberlerinde ise genç ismin kiralanmasının söz konusu olmadığı, kiralansa bile Fransa'da bir takıma kiralanabileceği belirtildi.

Galatasaray'da kaleci arayışları... Rennes kulübü Doğan Alemdar'ı bırakmıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Doğan Alemdar rennes
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.