Galatasaray'da kader değiştirecek karar!

Galatasaray'da şampiyonluk yarışı stresinin yanına bir de üye krizi eklendi! Seçime gidecek olan sarı-kırmızılı ekipte Başkan Mustafa Cengiz ile birlikte 5 aday olması bekleniyor. 2020 ve 2021 yılında Galatasaray'a üye olan 799 kişinin oy kullanamayacağı iddiaları gündeme geldi.

Galatasaray'da seçim krizi! Şampiyonluk yarışında tam gaz hedefine ilerlemeye çalışan sarı-kırmızılı ekipte üye krizi ortaya çıktı.

Süper Lig'de 2. sırada yer alan Galatasaray, seçim için gün sayıyor. Başkan Mustafa Cengiz ile birlikte toplam 5 adayın çıkması beklenen seçimde kritik bir karar kafaları karıştırdı. Sabah'ın haberine göre; 2020 ve 2021 yılında Galatasaray'a üye olan 799 kişinin oy kullanıp kullanamayacağı tartışılıyor. Sarı-kırmızılı ekipte seçimler için Metin Öztürk, Burak Elmas, Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu kendini aday gösterdi.

799 KİŞİNİN OYU TARTIŞMALI

Galatasaray'da aidatını yatırmış yaklaşık 8 bin 100 üyenin oy hakkı bulunuyor. 2020 yılında 400, 2021 yılında 399 kişi sarı-kırmızılı ekipte üyeliğe hak kazandı. Pandemide iki Mali Genel Kurul'un ertelenmesi ile birlikte bu 799 yeni üye için camiada 'Oy kullanamazlar' tartışması başladı.

Galatasaray Kulübü Derneği Tüzüğü'nün, 'Üyeliğe Kabul İşlemi' başlıklı 11. maddesi 6. bölüm, "Sicil defterine işlenen üyeler, ilk yapılacak Genel Kurul'un denetimine sunulur" ifadesi yer alıyor. Bu madde ardından Covid-19 sebebi ile Genel Kurul'un ertelenmesi ve yeni üyelerin denetlenememesinden dolayı 799 kişinin oy kullanamayacağı hakkında iddialar ortaya çıktı.

 

 

Galatasaray'da kader değiştirecek karar! ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Mustafa Cengiz seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.