Galatasaray'da Kaan Ayhan'dan büyük fedakarlık! İğneyle maça çıktı

Galatasaray'ın bu sezonki 'joker' ismi Kaan Ayhan hakkında şok bir gerçek ortaya çıktı. Pendikspor maçı öncesi Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in sakatlığı sebebiyle stoperde oynayan Kaan Ayhan'ın hafif bir sakatlığı olmasına rağmen oynadığı öğrenildi.

Cim Bom'un jokeri Kaan Ayhan ile ilgili olarak flaş bir gerçeğe ulaşıldı. 29 yaşındaki futbolcunun, Pendik maçı öncesinde bir ağrı hissettiği belirtildi.

Fakat 29 yaşındaki futbolcu, takımdaki eksikler nedeniyle Aslan'ın yanında olmak istediğini bildirdi. Bu gelişme sonrasında milli futbolcu, karşılaşmaya iğne ile çıkıp, büyük bir fedakârlık örneği gösterdi.  

ABDÜLKERİM VE SANCHEZ DE SAKATTI

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in de sakatlığı bulduğu için iki isim kadroda yoktu. Oyunun son bölümünde maça devam edemeyen Kaan Ayhan'ın yerine son dakikalarda stopere Kerem Demirbay geçmişti.

Galatasaray'da Kaan Ayhan'dan büyük fedakarlık! İğneyle maça çıktı ile ilgili etiketler Kaan Ayhan Galatasaray Abdülkerim Bardakcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.