Galatasaray'da istifa depremi! Trabzon'a götürülmedi...

Cuma sabahı Galatasaray kafilesinde ismi yer alan Levent Nazifoğlu, yönetimin isteği ve Başkan Dursun Özbek'in telefonu sonrasında Trabzon'a gitmedi. Nazifoğlu'nun artık istifası bekleniyor.

Özellikle Galatasaray yönetiminin büyük kısmı, Levent Nazifoğlu'nun, Sportif AŞ Yönetim Kurulu'ndan istifasını talep edip beklemeye geçti. Hürriyet'in haberine göre, işte Nazifoğlu konusunun perde arkasında yaşananlar ve son durum...

Galatasaray yönetiminin büyük kısmı Levent Nazifoğlu'nun, sürekli bir TV kanalına konuşmasından rahatsızdı. Sık sık bu durum yönetim toplantılarında başkan Özbek'e iletilip " Galatasaray'ı doğru şekilde temsil edemiyor" çıkışıyla iletiliyordu.

Levent Nazifoğlu'nun, yönetimde yıldızının barışmadığı ve tartıştığı isim ise 'taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi' olan Alper Narman'dı. Yönetimin rahatsız olduğu Nazifoğlu'na, başkan Özbek'in, konuşma yasağı getirmesinde son 2 açıklaması etkili oldu.

Beşiktaş derbisinin ardından Nazifoğlu'nun, yaşanan puan kayıpları ile alakalı Tudor hakkında "Ben hoca değişikliği olduğu takdirde en az 2-3 hafta kaybedeceğimizi söylemiştim" ifadesi yönetimde büyük tepki topladı. Başkan Özbek'e, "Bizi hedef gösterip kendi 'ben demiştim' demek istiyor' şikayeti iletildi.

Yönetimde 'konuştukça batıyor, bize olan tepkiyi körüklüyor' görüşü de öne çıktı. Başkan Dursun Özbek, Levent Nazifoğlu'na konuşma yasağı getirdi. Galatasaray'ın taraftar grubu 'Ultraslan' ise Levent Nazifoğlu'nun ' Bu olay başka yerlere gider' cümlesi ile Antalya'da yaptığı çıkışı unutmayıp her ortamda sarı kırmızılı idareciyi hedef aldı.

Yönetimde ise Levent Nazifoğlu hakkındaki rahatsızlık tavan yaptı. Başta taraftardan sorumlu idareci Alper Narman olmak üzere birçok yönetici bu konu ile alakalı Başkan Dursun Özbek'in kapısını çaldı. İdarecilerin büyük kısmı Levent Nazifoğlu'nun görevden alınması yada istifa etmesi gerektiğini Başkan Özbek'e iletti.

Yönetim içinde "Levent Nazifoğlu, Mali Genel Kuruldan önce görevden alınmalı. Yoksa kongrede bu sebepten ötürü de çok fazla eleştiri alacağız" görüşü öne çıktı.Trabzon'a gidecek olan ve tüm planlarını buna göre yapan Levent Nazifoğlu, Cuma sabahına kadar kafilede yer alıyordu.

Ancak yönetimin ısrarlı talebini düşünen Başkan Özbek, Levent Nazifoğlu'ndan ortaya çıkan tablo nedeniyle konuşma yasağının ardından Trabzon'a gitmemesini istedi. Nazifoğlu da başkanın bu isteğini yerine getirdi. Ve Cuma günü Trabzon'a hareket edecek olan Galatasaray takım uçağının kalkmasına saatler kala Levent Nazifoğlu, kafile listesinden çıktı.

Bu yaşanan olay üzerine Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu sessizliğe gömüldü. Tüm telefonları yanıtsız bırakan Levent Nazifoğlu, Galatasaray'daki görevinden istifa edip etmemeyi düşünüyor. Galatasaray yönetiminin büyük kısmı ise Nazifoğlu'nun istifasını bekliyor

Galatasaray'da istifa depremi! Trabzon'a götürülmedi... ile ilgili etiketler Galatasaray Levent Nazifoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.