Galatasaray'da heyecanlandıran Kaan Ayhan gelişmesi! Menajerinden flaş paylaşım

Galatasaray, Kaan Ayhan için girişimlerini sürdürürken, milli futbolcunun menajeri Ersin Akan'ın, Nef Stadyumu'nda bulunduğuna dair bir paylaşım yapması Galatasaray camiasını heyecanlandırdı.

Galatasaray'ın geçen sezondan bu yana transferi için yoğun uğraş verdiği Kaan Ayhan'da flaş gelişme yaşandı. Stoper, sağ bek ve ön libero mevkiilerinde oynayan, adeta bir "joker" olan milli futbolcu için tüm şartlar zorlanırken, yıldız oyuncunun menajeri Ersin Akan Nef Stadyumu'ndan paylaşım yaptı.

Galatasaray'da heyecanlandıran Kaan Ayhan gelişmesi! Menajerinden flaş paylaşım

PAZARLIKLARDA AŞAMA KAYDEDİLDİ

Akan'ın, Nef Stadyumu'nda bulunması transfer görüşmelerinin yapıldığını kanıtlarken, pazarlıklarda da aşama katedildiği şeklinde yorumlandı. Ersin Akan'ın, Nef Stadyumu'nda bulunduğunu kendi sosyal medya hesabından duyurması da dikkat çekti.

Galatasaray'da heyecanlandıran Kaan Ayhan gelişmesi! Menajerinden flaş paylaşım - Resim : 2

3.5-4 MİLYON EURO'YA BİTEBİLİR

Öte yandan Hürriyet'te yer alan habere göre; milli futbolcu için 5 milyon Euro isteyen Sassuolo Kulübü bu rakamı 3.5-4 milyon Euro'ya indirmesi halinde Galatasaray tecrübeli ismi kadrosuna katmayı hedefliyor. A Milli Futbol Takımı'nın da önemli oyuncularından biri olan Kaan Ayhan'ın Sassuolo Kulübü ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Bilindiği üzere 27 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor 'un da ciddi bir ilgisi bulunuyor.

Galatasaray'da heyecanlandıran Kaan Ayhan gelişmesi! Menajerinden flaş paylaşım - Resim : 3

Galatasaray'da heyecanlandıran Kaan Ayhan gelişmesi! Menajerinden flaş paylaşım ile ilgili etiketler Kaan Ayhan Süper Lig Galatasaray Ersin Akan