Galatasaray'da hedef orta sahaya transfer: Gündemde 2 aday var

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray orta sahaya takviye yapmayı amaçlıyor. Sarı kımızılıların gündeminde AZ Alkmaar forması giyen Fredrik Midtsjö ve Schalke'nin oyuncusu Amine Harit bulunuyor. Ancak Galatasaray önceliği Evander transferine verdi.

Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı kırmızılılar, bir çok mevki için bir çok futbolcu ile görüşme halinde. Teknik heyetin önceliği hala orta saha.

NTV'de yer alan habere göre, Galatasaray, AZ Alkmaar forması giyen Fredrik Midtsjö için Hollanda ekibi ve oyuncu ile anlaşmaya yakın. 28 yaşındaki futbolcu, ön libero ve merkez orta sahada görev yapıyor.

10 numara için Amine Harit ve Evander için pazarlıklar sürüyor. Yönetim, Harit için Schalke ile büyük ölçüde anlaştı ancak teknik heyetin önceliği Midtjylland forması giyen Evander.

Galatasaray, 24 yaşındaki Brezilyalı için Danimarka kulübünün bonservis beklentisini düşürmeye çalışıyor. Bu transfer sonuçlanmazsa rota yeniden Amine Harit’e dönecek.

SANTRAFOR İÇİN İLK ADAY ALİ AKMAN

Santrfora bir takviye daha yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, Ali Akman’ı kiralamak için Frankfurt ile görüşüyor.

Galatasaray, daha önce Leo Dubois, Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş’ı transfer etmişti.

Galatasaray'da hedef orta sahaya transfer: Gündemde 2 aday var ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer orta saha
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.