Galatasaray'da hedef Brezilyalı yıldız Paulinho'yu PSV maçına yetiştirmek

Brezilyalı orta saha oyuncusu Paulinho'ya resmi teklifini ileten Galatasaray, sambacıdan gelen olumlu yanıtla transfere hız verdi. Avrupa'ya geri dönmek isteyen 32 yaşındaki yıldıza Sarı-Kırmızılı kulüple ilgili bir sunum yapılacak. Paulinho'nun yeni Melo ve Fernando Reges etkisi yapması bekleniyor.

Galatasaray'ın transferdeki 1 numaralı hedefi Paulinho'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın resmi teklifini ilettiği Brezilyalı orta saha oyuncusunun "evet" dediği ve tarafların imza aşamasına geldiği öğrenildi. UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Hollanda'nın PSV takımıyla karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da hedef, Brezilyalı yıldızı 21 Temmuz'da oynanacak ilk maç yetiştirmek... 

2013 yazından Corinthians'tan Tottenham Hotspur'a 19 milyon euro bonservisle transfer olan sambacı, 2 sezon sonra Çin'in Guangzhou Evergrande takımına transfer olmuş, 2017 yazında da 40 milyon euroya Barcelona'ya transfer olmuştu. Katalan devinin formasını 2 sezon giyen Paulinho, 2018 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı forması giydikten sonra 42 milyon euro bonservisle yeniden Guangzhou Evergrande'ye dönmüştü.

AVRUPA'YA GERİ DÖNÜYOR

Brezilya basınına göre, 32 yaşındaki orta sahayı transfer etmek isteyen Galatasaray'ın rakibi İspanya'dan Atletico Madrid... Henüz ülkesine dönmeyi düşünmeyen yıldız ismin "Avrupa'da oynamak istiyorum" sözlerine geniş yer veren Yahoo Brasil, yıldız ismin İspanyol basınına verdiği "İlk tercihim Avrupa'ya dönmek. Hala şampiyonluklar yaşayacak kapasitede olduğumu düşünüyorum. Pandemi sebebiyle Çin'e dönmem izin verilmediği için sözleşmemi karşılıklı olarak feshettik. Avrupa'da bana ilgi gösteren kulüpler var. Her şeyi yakında göreceğiz" demecini ön plana çıkardı.

Galatasaray'da hedef Brezilyalı yıldız Paulinho'yu PSV maçına yetiştirmek

RADAMEL FALCAO'YA BAĞLI...

Teknik direktör Fatih Terim'in istediği doğrultusunda hareket eden Burak Elmas yönetimi, Felipe Melo ve Fernando Reges etkisi yaratabilecek ismin transferini bitirmekte kararlı. Harcama limitlerini düşünen Sarı-Kırmızılı yönetim, Falcao'nun kontratından çıkabilirse, Paulinho transferinde eli güçlenecek. Terim'in Paulinho olmazsa o bölgede geçen sezon harika top oynayan Gedson Fernandes'in yeniden kiralanmasını istediği biliniyor.

Galatasaray'da hedef Brezilyalı yıldız Paulinho'yu PSV maçına yetiştirmek ile ilgili etiketler Galatasaray paulinho Felipe Melo
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.