Galatasaray'da Giresunspor maçı öncesi Selçuk İnan ve Taylan Antalyalı'nın Covid-19 testi pozitif çıktı

Galatasaray Kulübü; Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, milli orta saha Taylan Antalyalı ve Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal'ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Fatih Terim cezası bittiği için Giresunspor maçında takım başında sahaya çıkacak. Selçuk İnan ile Taylan ise maçı evden izleyecek.

Galatasaray'da Giresunspor'la cumartesi akşamı oynanacak 20. hafta maçı öncesi yapılan koronavirüs testlerinde üç pozitif vakaya rastlandı.

Sarı-Kırmızılı kulüp; Yardımcı Antrenör Selçuk İnan, futbolcu Taylan Antalyalı ve Maç Analiz Sorumlusu Cihan Ünal'ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Açıklamada, "Galatasaray Futbol Takımı oyuncularımız, teknik heyetimiz, performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki çalışanlarımız için yapılan Covid-19 PCR testlerinin ardından Yardımcı Antrenörümüz Selçuk İnan, Futbol A Takım Maç Analiz Sorumlumuz Cihan Ünal ve oyuncularımızdan Taylan Antalyalı'nın test sonuçları pozitif çıkmıştır. Selçuk İnan Cihan Ünal ve Taylan Antalyalı için ilgili tedavi protokolü ve karantina sürecine başlanmıştır" denildi.

EKSİK FUTBOLCU SAYISI YEDİYE ÇIKTI

Süper Lig'deki 7 maçlık galibiyet hasretine ilk yarının son maçında Antalyaspor'u mağlup ederek son veren Galatasaray, 2. yarıya evindeT Giresunspor maçıyla başlıyor. 

Sarı-Kırmızılılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana topla ısınma hareketleri ile başlandı. Antrenmanın devam eden kısmında teknik pas çalışmaları yapıldı.

İdmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde duran top organizasyonları, hücum varyasyonları ve sonuçlandırma üzerinde durulan taktik çalışma gerçekleştirildi. İdman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Tedavi ve izolasyon süreci devam eden Patrick van Aanholt, Alpaslan Öztürk ve Fatih Öztürk, milli takım kamplarında bulunan Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed antrenmanda yer almadı.

Fernando Muslera ve Mbaye Diagne’nin de tedavisine devam edildi.

Galatasaray'da Giresunspor maçı öncesi Selçuk İnan ve Taylan Antalyalı'nın Covid-19 testi pozitif çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray Selçuk İnan Taylan Antalyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.