Galatasaray’da flaş gelişme: Yedlin ile yollar ayrıldı

Süper Lig’de kötü gidişi durduraman Galatasaray’da Dominic Torrent döneminin ilk hamlesi gerçekleşti. Sarı kımızılılar, DeAndre Yedlin ile yollar ayrıldı. Newcastle United’dan transfer edilen tecrübeli oyuncunun ABD’ye gitmesi bekleniyor.

Galatasaray 'da ilk ayrılık gerçekleşti. Sarı kırmızılı takımda tartışılan isim olan Amerikalı futbolcu DeAndre Yedlin ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 

Sarı kırmızılıların geçtiğimiz sezonun devre arasında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 28 yaşındaki sağ bek oyuncusunun Amerika'ya transfer olacağı belirtildi. Dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham'ın takımı olan Inter Miami'nin Amerikalı futbolcuyu kadrosuna katmaya hazırlandığı ifade edildi.

Galatasaray'ın kısa süre içerisinde resmi bir açıklama yaparak DeAndre Yedlin ile olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurması bekleniyor.

Yedlin, sarı kırmızılı forma ile 36 maçta sadece 1 gol 1 asistle oynadı. 

 

Galatasaray’da flaş gelişme: Yedlin ile yollar ayrıldı ile ilgili etiketler Galatasaray Sözleşme DeAndre Yedlin fesih
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.