Galatasaray’da flaş ayrılık: Fransa'ya transfer oluyor

Galatasaray’da teknik direktör değişimi sonrası transfer çalışmaları devam ederken bir ismin ayrılma ihtimali ortaya çıktı. Sarı kırmızlılarla yeni sözleşme imzalamak istemeyen 19 yaşındaki Bartuğ Elmaz’ın Fransız ekiplerinden Marsilya’nın takibinde olduğu öğrenildi. Bu sezon sadece 1 dakika forma şansı bulabilen genç oyuncunun sezon sonu Fransa yolcusu olması bekleniyor.

Galatasaray'da yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Sarı kırmızılılar, DeAndre Yedlin, Gustavo Assuncao, Luyindama ve Atalay Babacan ile yollarını resmen ayırdı. Ryan Babel ve Mbaye Diagne'yle de karşılıklı sözleşme fesih görüşmeleri devam ediyor. Tüm bıunların dışında Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık daha yaşanmak üzere...

BARTUĞ ELMAZ'A MARSİLYA KANCASI 

Milliyet gazetesinde yer alan habere gore, 2003 doğumlu Bartuğ Elmaz Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamak konusunda anlaşma sağlayamamıştı. Bartuğ sezon sonu Fransa'nın yolunu tutacak.

Galatasaray’da flaş ayrılık: Fransa'ya transfer oluyor

19 yaşındaki oyuncu Bartuğ Elmaz Galatasaray'da bu sezon A Takım'la idmanlara çıkıp resmi maçlarda kısa süre bulmuştu. Altyapısından yetiştiği sarı kırmızılı kulübün teklifini kabul etmeyen ve sözleşme uzatmayan Elmaz Fransa'nın Marsilya takımı ile anlaştı. Elmaz sezon sonu için geçerli olacak anlaşma ile Marsilya'nın futbolcusu olacak.

BU EZON SADECE 1 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Fatih Terim döneminde A Takım'da fazla forma şansı bulamayan Bartuğ Elmaz, Domenec Torrent tarafından da tercih edilmedi. Transferdeki tek engel Marsilya'nın iki dönemlik transfer yasağının bulunması. Fransız devi transfer yasağını kaldırır kaldırmaz genç futbolcuyu kadrosuna katacak.

Galatasaray’da flaş ayrılık: Fransa'ya transfer oluyor - Resim : 2

Bartuğ Elmaz, Galatasaray'ın Marsilya'yı 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın son dakikalarında forma giyme şansı bulmuştu. Genç futbolcu bu sezon sadece 1 dakika sahada kalabildi.

İMZA ATMAK İÇİN GİTTİ

Son gelen bilgiye gore genç oyuncu takımın izinli olduğu günde Marsilya'ya imza atmak için yola çıktı. Sezon sonunda Fransız kulübüne katılacak Bartuğ Elmaz, yeni kulübüyle 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray’da flaş ayrılık: Fransa'ya transfer oluyor ile ilgili etiketler Galatasaray Sözleşme Bartuğ Elmaz mersilya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.