Galatasaray'da Falcao yolcu

Galatasaray'da büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle verim alınamayan Radamel Falcao gözden çıkarıldı. Kolombiyalı oyuncuyu satmak isteyen yönetim, maaş yükünden de kurtulmak amacında. Falcao’ya başta MLS ekiplerinden Inter Miami, Suudi Arabistan ve Katar’dan taliplerin olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde Monaco’dan büyük umutlarla transfer edilen ve İstanbul’a geldiği ilk gün 25 bin Galatasaraylı taraftar tarafından karşılanan Radamel Falcao, son kredilerini de tüketti. Yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluklarla gündem olan Kolombiyalı golcünün gönderilmesi gündeme geldi.

FALCAO'YA TALİPLER VAR

Sarı-kırmızılı takım, ara transfer döneminde Falcao’yu elden çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yıllık 5 milyon euro maaşıyla takımının en çok kazanan oyuncusu olarak dikkat çeken Kolombiyalı satmak isteyen yönetim, 34 yaşındaki futbolcunun maaş yükünden de kurtulmak istiyor. Falcao’ya MLS ekiplerinden Inter Miami başta olmak üzere Suudi Arabistan ve Katar’dan taliplerin olduğu öğrenildi. Bu sezon 6 maçta 5 gol atan Falcao, Galatasaray formasıyla kariyerinde toplam 29 maçta 16 kez gol sevinci yaşadı.

SAKATLIKLARI BEZDİRDİ

Sık sık sakatlanan Kolombiyalı yıldız oyuncu, bu sezon ligde 6 maça çıkarken 4 maçı kaçırdı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam eden Radamel Falcao, yarın Türk Telekom Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray- Hatayspor maçında da forma giyemeyecek. Galatasaray formasıyla iki sezonda sadece 29 maça çıkan Falcao, Hatayspor maçıyla birlikte 27. maçını kaçıracak. 34 yaşındaki oyuncunun sakatlığı tam geçmeden oynamak istemediği bu sebeple tam anlamıyla iyileşmeyi beklediği öğrenildi.

Galatasaray'da Falcao yolcu ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Suudi Arabistan Katar MLS radamel falcao
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.