Galatasaray'da Emre Çolak sesleri

Galatasaray'a geri dönmek isteyen tecrübeli oyuncu Emre Çolak, şok bir veto ile karşılaştı. Teknik direktör Terim'in oyuncuyu kadroda görmek istemediği ifade edildi.

Deportivo ile yollarını ayırarak tekrardan Galatasaray'da dönmek isteyen tecrübeli oyuncu Emre Çolak'a teknik direktör Fatih Terim'den veto geldi.

Yeni sezonda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da Emre Çolak sesleri taraftarları heyecanlandırmıştı. Bonservisi elinde olan tecrübeli oyuncu tekrardan sarı kırmızılı takıma geri dönmek adına yönetim ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Emre Çolak boş sözleşmeye imza atacağını söylemesine rağmen yönetimin Fatih Terim''i ikna edemediği belirtildi. Bunun altında yatan sebebinin ise Terim'in kafasındaki oyuncu stiline uymadığı yönündeydi.

Galatasaray'da Emre Çolak sesleri ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig emre çolak spor haberleri transfer haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.