Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığı garantiledi!

Galatasaray'da üyeler olağan seçimli genel kurul için bugün sandık başına gitti. Üyelerin oy verme işlemi Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başladı ve 15.00'te sona erdi. Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek yeniden başkan seçildi.

Sarı-kırmızılı kulübün 104. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başladı. 20 sandıkta toplam 4.415 oy kullanılırken, saat 15.00 itibariyle oy verme işlemi sona erdi. Dursun Özbek ve Süheyl Batum'un yarıştığı Olağan Seçimli Genel Kurul'da oy sayma işlemine geçildi.

 2 ADAY BAŞKANLIK İÇİN YARIŞTI

Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek ile anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum yarışıyor. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için de sarı renkte basılan oy pusulalarını kullandı.

ÖZBEK YENİDEN BAŞKAN 

Galatasaray Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda adaylardan mevcut başkan Dursun Özbek, 14. sandık sonucunda seçimi kazanmayı garantiledi.

SONUÇLAR:

Dursun Özbek: 3343
Süheyl Batum: 955

Dursun Özbek'in asıl ve yedek listeleri şöyle:

Asıl: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mehmet Saruhan Cibara, Ali Yüce, İbrahim Hatipoğlu, Fatih Demircan

Yedek: Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ece Bora.

 

 

Galatasaray'da Dursun Özbek başkanlığı garantiledi! ile ilgili etiketler Dursun Özbek Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.