Galatasaray'da düğmeye basılıyor! Gözler Fatih Terim'de

Galatasaray'da yönetim, futbolculardan sonra teknik heyetin de maaşında indirime gitmesini bekliyor. Gözler hastalığını atlatan İmparator'a çevrildi.

Yayıncı kuruluşun ödeme yapmaması üzerine darboğaza giren Galatasaray'da yönetim maliyetleri kısmak için kolları sıvadı. Başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere yöneticiler Abdurrahim Albayrak ile Yusuf Günay corona virüsüne yakalanınca kulüpte büyük korku yaşanmıştı.

Galatasaray'da düğmeye basılıyor! Gözler Fatih Terim'de

Ancak hastalığın atlatılmasıyla bu isimler, kulüp içindeki işlere yoğunlaşmaya başladı. Başkan Mustafa Cengiz önderliğinde yönetim, futbolculardan sonra teknik heyetten de indirim isteme kararına vardı.

HOCADAN HAMLE BEKLENİYOR

Yönetim, kulüpten yıllık 18 milyon TL kazanan Teknik Direktör Fatih Terim'den elini taşın altına sokmasını bekliyor. Tecrübeli çalıştırıcının yapacağı indirimin, teknik heyet ve futbolculara örnek olacağı konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde hastalığını atlattığını duyuran İmparator'un konuya nasıl yaklaşacağı merakla bekleniyor. Sarı-kırmızılıların her zor anında taşın altına gövdesini koyan Terim'in yine aynı fedakarlığı yapmasına kesin gözle bakılıyor.

KAPTANDAN 2 MİLYON

Galatasaray'da maaş indirimine ilk giden futbolcu kaptan Selçuk İnan olmuştu. Yaklaşık 10 yıldır kulübün formasını giyen 35 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamayla fedakarlık yapmaya hazır olduğunu duyurmuştu.

Bu sezon 4 milyon TL kazanacak olan Selçuk'un maaşının yarısını bırakabileceği belirtildi.

280 MİLYON ÖDENİYOR

Aslan'da maaş bütçesinin yüksekliği yönetimi düşündürüyor. En çok kazanan futbolcu 5 milyon euro ile Falcao olurken, onu 3.85 milyon euro ile Feghouli, 3.575 ile Muslera takip ediyor.

Futbolculara 34 milyon 295 bin euro'nun yanında 21 milyon 500 bin TL ödeniyor. Bu para, primler ve teknik heyete ödenenler hariç yaklaşık 280 milyon Türk Lirası ediyor.

Galatasaray'da düğmeye basılıyor! Gözler Fatih Terim'de - Resim : 2

Aslan'ın KAP'a bildirdiği bu sezonki net maaş listesi şöyle:

MUSLERA 3.575 milyon euro

OKAN KOCUK 2.5 milyon TL

LUYINDAMA 1.05 milyon euro

MARCAO 800 bin euro

DONK 1.895 milyon euro

AHMET ÇALIK 900 bin euro

SARACCHI 700 bin euro

NAGATOMO 2 milyon euro

LINNES 1.4 milyon euro

MARIANO 2.3 milyon euro

ŞENER 6 milyon TL

LEMINA 2.05 milyon euro

SERI 2.8 milyon euro

TAYLAN 2 milyon TL

TAYLAN 2 milyon TL

SELÇUK 4 milyon TL

ÖMER 400 bin euro

BELHANDA 3.35 milyon euro

EMRE AKBABA 1.75 milyon euro

ONYEKURU 650 bin euro

FEGHOULI 3.85 milyon euro

JIMMY DURMAZ 6 milyon TL

SEKIDIKA 125 bin euro

FALCAO 5 milyon euro

ANDONE 2.5 milyon euro

ADEM 3.5 milyon TL

 

Galatasaray'da düğmeye basılıyor! Gözler Fatih Terim'de ile ilgili etiketler Fatih Terim Galatasaray Falcao Belhanda Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.