Galatasaray'da derbi öncesi Angelino gelişmesi! Leipzig ile görüşüldü

Galatasaray'da sözleşmesindeki satın alma opsiyonu devreye girmesin diye oynatılmayan Angelino için önemli bir gelişme yaşandı. Okan Buruk'un Fenerbahçe maçlarında oynatmak istediği Angelino için yönetim, Leipzig ile opsiyonu kaldırmak için görüşme gerçekleştirdi.

Galatasaray, satın alma opsiyonuyla Leipzig'den kiraladığı Angelino'nun opsiyonu için Alman kulübünün kapısını çaldı ve İspanyol sol bekin 20 maçlık opsiyonunu 2 maç daha artırmak için teklif yaptı.

Leipzig kabul ederse İspanyol futbolcu Fenerbahçe derbisinde forma giyecek. Mevcut sözleşmede Angelino'nun 20 maç oynaması durumunda zorunlu satın alma opsiyonu devreye giriyordu.

Angelino şu ana kadar 19 resmi maçta görev yaptı. Ancak Angelino'nun bonservisini almakta kararsız kalan Sarı-Kırmızılı kurmaylar şimdi Leipzig kulübüne yapılan teklifin cevabını bekliyor.

Alman kulübünden olumsuz cevap gelirse Angelino derbide görev yapmayacak. 

(Takvim)

Galatasaray'da derbi öncesi Angelino gelişmesi! Leipzig ile görüşüldü ile ilgili etiketler Angelino Galatasaray RB Leipzig Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.