Galatasaray'da DeAndre Yedlin ile Yollar Ayrıldı!

Galatasaray'da son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Devre arası transfer çalışmalarına devam eden Sarı Kırmızılılarda ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin ile yollar ayrıldı.

DeAndre Yedlin ile karşılıklı sözleşme fesheden Galatasaray'da son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Önceki günlerde Portekizli orta saha oyuncusu Gustavo Assunçao'nun sözleşmesini fesheden Sarı Kırmızılı yönetim bu kez DeAndre Yedlin ile yolları ayırdı.

DeAndre Yedlin İle Yollar Ayrıldı

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu DeAndre Roselle Yedlin’in sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla feshedilmiştir. Takımımıza sağladığı katkılar için Yedlin’e teşekkür ediyor, kariyerinin bundan sonraki bölümünde kendisine başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'da DeAndre Yedlin ile Yollar Ayrıldı!

Sonraki Dural İnter Miami Olacak!

Ülkesinde top oynamak istediği bilinen DeAndre Yedlin'in David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami'yle transfer görüşmeleri yapmak için ABD'ye gittiği iddia edildi.

Galatasaray'da DeAndre Yedlin ile Yollar Ayrıldı! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer DeAndre Yedlin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.