Galatasaray'da çifte bomba! Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve Kaan Ayhan sözleri

Galatasaray - Gaziantep FK maçı sonrası Okan Buruk'tan transfere dair açıklamalar geldi. Buruk, "Oynayan oyuncularımızdan bizden ayrılmayacak. Yapacağımız transferler var. Icardi ve Kaan Ayhan ile görüşmeler sürüyor Belki 1-2 kişi daha katabilirsek iyi olur, tabii ki rekabet oluşturmak istiyoruz" dedi..

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galibiyeti değerlendiren Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili de flaş ifadler kullandı.

Buruk, Icardi ve Kaan Ayhan hakkındaki soruya verdiği yanıtla Galatasaraylıları heyecanlandırdı.

İŞTE MAÇ SONU O SÖZLERİ:

"Oynayan oyuncularımızdan bizden ayrılmayacak. Yapacağımız transferler var. Icardi ve Kaan Ayhan ile görüşmeler sürüyor Belki 1-2 kişi daha katabilirsek iyi olur, tabii ki rekabet oluşturmak istiyoruz"

 

Galatasaray'da çifte bomba! Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve Kaan Ayhan sözleri ile ilgili etiketler Galatasaray Gaziantep FK Süper Lig Okan Buruk Kaan Ayhan 5.Hafta Maçı Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.