Galatasaray'da Burak Elmas dönemi resmen başladı

Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda Burak Elmas Galatasaray Spor Kulübü'nün 38. başkanı seçilmişti. Başkan Elmas ve yönetim kurulu bugün gerçekleştirilen törenle görevi devraldı.

19 Haziran tarihinde yapılan Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda Galatasaray Spor Kulübü'nün 38. başkanı seçilen Burak Elmas ve yönetim kurulunun görevi devralma töreni, Ali Sami Yen Spor Kompleksi T.T. Stadyumu Yönetim Kurulu Toplantı Odası'nda düzenlendi.

Galatasaray'da Burak Elmas dönemi resmen başladı

Eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği törende Galatasaray Başkanı Burak Elmas, "Verdiğiniz emek için size teşekkür ederiz. Sizin ve ekibinizin tecrübelerinden yararlanmak isteriz. Size sağlıklı bir ömür diliyorum" diye konuştu.

Galatasaray'da Burak Elmas dönemi resmen başladı - Resim : 2

Galatasaray Spor Kulübü 37. Başkanı Mustafa Cengiz ise yeni yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, "Candan başarılar diliyorum. Hakikaten yapılacak çok iş var. Biz size her noktada yardımcı oluruz. Tek hayalimiz güzel neticeler almak" ifadelerini kullandı. Devir teslim töreni, Burak Elmas ve Mustafa Cengiz’in hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Galatasaray'da Burak Elmas dönemi resmen başladı ile ilgili etiketler Galatasaray 38. başkan burak elmas devir teslim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.