Galatasaray'da bir veda daha! Ayrılık KAP'a bildirildi....

Devre arası transfer döneminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Haris Seferovic'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetmişti. Sarı-Kırmızılılar kadroda düşünülmeyen Patrick van Aanholt'un sezon sonuna kadar kiralık olarak PSV'ye gittiğini KAP'a bildirdi.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Patrick van Aanholt'un yeni takımı netleşti. Hollandalı sol bek, PSV Eindhoven'e gitti.

Hollandalı futbolcu, kendisine talip olan PSV Eindhoven'den gelen teklifi kabul etti. Ülkesine dönmeyi kabul eden 32 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın pazartesi günü yapılan antrenmanının ardından takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Patrick van Aanholt, salı günü sabah saatlerinde İstanbul'dan ayrıldı ve Hollanda'ya gitti. Deneyimli futbolcu sağlık kontrollerinin tamamlanmasının ardından PSV Eindhoven ile anlaştı.

Galatasaray Kulübü, Patrick van Aanholt'un kiralık olarak PSV'ye gittiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Galatasaray'da bu sezon 14 maça çıkan Aanholt, 2 asist yaptı.

Galatasaray'da bir veda daha! Ayrılık KAP'a bildirildi....

KAP'A BİLDİRİLDİ

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbolcumuz Patrick John Minguel Van Aanholt'un 2022-2023 futbol sezonu sonuna kadar geçici transferi konusunda PSV N.V. Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Galatasaray'da bir veda daha! Ayrılık KAP'a bildirildi.... - Resim : 2

.

Galatasaray'da bir veda daha! Ayrılık KAP'a bildirildi.... ile ilgili etiketler Galatasaray PSV Eindhoven Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.