Galatasaray'da başkan adayı Eşref Hamancıoğlu'nun hocası Shakhtar Donetsk'ten

Galatasaray'da başkanlık seçimi ile ilgili geri sayım başladı. Sarı-kırmızılı milyonlarca taraftarın merakla beklediği seçim tarihi ve başkan adayları ile listeleri belli oldu. Sarı-kırmızılı kulübün 2 kez ertelenen seçimli kongresi, 11 Haziran 2022 tarihinde yapılacak! Galatasaray'da başkan adayı Eşref Hamancıoğlu, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Roberto De Zerbi'yi takımın başına getirmeyi planlıyor.

Galatasaray kulübü üyeleri 11 Haziran'da sandık başına gidecek. Kritik seçimde Eşref Hamamcıoğlu ile Dursun Özbek yarışacak. Seçim yaklaştıkça iki başkan adayı da çalışmalarına hız verdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek ön plana çıkmak için büyük uğraş veriyor. Dursun Özbek ile Metin Öztürk güçlerini birleştirirken, Eşref Hamamcıoğlu da çalışmalarını sürdürüyor. Hamamcıoğlu'ndan karşı hamleler gelmeye devam ediyor.

Dursun Özbek, Okan Buruk isminde yoğunlaşırken, Eşref Hamancıoğlu ise Roberto De Zerbi'yi sarı-kırmızılı takımın başına getirmeyi planlıyor. Bir süre önce Shakhtar Donetsk'ten ayrılan 42 yaşındaki İtalyan çalıştırıcıyla Eşref Hamamcıoğlu'nun el sıkıştığı öğrenildi.

Galatasaray'da başkan adayı Eşref Hamancıoğlu'nun hocası Shakhtar Donetsk'ten ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray eşref hamamcıoğlu Shakhtar Donetsk Roberto De Zerbi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.