Galatasaray'da ayrılık... Christian Luyindama'nın yeni takımı Al Taawon oldu

Galatasaray'ın Demokratik Kongolu stoperi Christian Luyindama, Suudi Arabistan takımlarından Al Taawon'a kiralandı. 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona erecekti. 2018-19 sezonunun devre arasında Standard Liege'den 3 milyon euroya kiralanan Luyindama ertesi sezon 5 milyon euro daha ödenerek Galatasaraylı olmuştu.

Galatasaray, Demokratik Kongolu stoper Christian Luyindama'nın Suudi Arabistan'a transfer olduğunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve yabancı kontenjanını açmak isteyen Galatasaray'da Demokratik Kongolu futbolcu Christian Luyindama takımdan ayrıldı.

Suudi Arabistan takımlarından Al Taawon ile anlaşan Luyindama için sarı-kırmızılılar, bu transferi Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

TFF'nin resmi internet sitesinde takım kadrosunda bölümünde 28 yaşındaki futbolcu için 'Yurt dışına çıkış tarihi: 30.01.2022 / Suudi Arabistan' ifadeleri yer aldı.

Christian Luyindama bu sezon sarı-kırmızılılar ile 19 resmi maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Başarılı defans oyuncusu Belçika'nın Standard Liege ekibinden Galatasaray'a transfer olmuştu.

2018-19 sezonunun devre arasında Standard Liege'den 3 milyon euroya kiralanan Luyindama ertesi sezon 5 milyon euro daha ödenerek Galatasaraylı olmuştu.

 

Galatasaray'da ayrılık... Christian Luyindama'nın yeni takımı Al Taawon oldu ile ilgili etiketler Christian Luyindama Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.