Galatasaray'da aynı eleştiri farklı yaptırım! Babel'e para cezası...

Galatasaray'da eleştiri krizinde yeni gelişme! Younes Belhanda'nın Sivasspor maçı ardından stadyum zemini ile yaptığı eleştiriler dolayısıyla sürpriz bir şekilde sözleşmesi feshedilmişti. Sarı-kırmızılı ekipte Ryan Babel'in de aynı eleştiriler sebebi ile para cezası aldığı ortaya çıktı.

Galatasaray'da Belhanda'nın gitmesi ardından bir gelişme daha! Sarı-kırmızılı ekipte eleştiri sebebi ile bir yıldız daha ceza aldı.

Demir Grup Sivasspor maçının ardından Galatasaray, TT Stadyumu'nun zeminine eleştiri yapan Younes Belhanda ile ani bir şekilde yollarını ayırmıştı. Sarı-kırmızılılar zemine eleştiri sebebi ile bir ceza daha kesti. Sporx'in haberine göre; Tecrübeli futbolcu Ryan Babel, Younes Belhanda ile aynı sebepten dolayı para cezası aldı. Yıldız futbolcunun cezayı kabul ettiği ve yönetimin gönderdiği talimatnameyi imzaladığı belirtildi.

SEBEP AYNI CEZA FARKLI

Birkaç gündür ayrılık haberleri ile gündemde olan Younes Belhanda ve Galatasaray'da yaşanan yeni gelişme düşündürdü. TT Stadyumu'nun zeminine yapılan eleştiri sebebi ile sözleşmesi feshedilen Belhanda'nın, Ryan Babel gibi sadece para cezası almaması taraftarın dikkatini çekti. Hollandalı yıldızın para cezasını kabul ettiği bildirildi.

Galatasaray'da aynı eleştiri farklı yaptırım! Babel'e para cezası... ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Ryan Babel younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.