Galatasaray'da asıl deprem şimdi! Dursun Özbek'e kızan Muslera'dan ayrılık kararı...

Wesley Sneijder şokunu yaşayan Galatasaray’da ikinci şok Fernando Muslera’dan… Sneijder’in gönderilmesi ve yıldız futbolcunun takımdan yollanış şeklinden oldukça rahatsız olan Uruguaylı eldivenin menajerine talimat verdiği öğrenildi.

Dünyaca ünlü yetenekli oyuncularını itibarsızlaştırarak bir bir gönderen Galatasaray’da Sneijder depreminden sonra bir artçı şok daha yaşanıyor. Bruma ve Podolski’den sonra dün akşam Wesley Sneijder ile resmen yollarını ayıran sarı kırmızılı yönetim, Hollandalı futbolcuya sergilenen tavır karşısında büyük eleştiri toplarken, camia Başkan Dursun Özbek’i daha yüksek bir sesle ve yeniden istifaya davet etti.

muslera-bb

Wesley Sneijder şokunu yaşayan Galatasaray’da ikinci şok Fernando Muslera’dan… Diriliş Postası'ndan Levent Gültekin'in haberine göre, Sneijder’in gönderilmesi ve yıldız futbolcunun takımdan yollanış şeklinden oldukça rahatsız olan Uruguaylı eldivenin menajerine talimat verdiği öğrenilirken, Muslera’nın Roma ve Napoli’nin tekliflerine sıcak baktığı belirtildi. Artık Galatasaray kariyerine bir son vermek isteyen ‘Nando’ Serie A’ya geri dönmeyi kafasına koyarken, 31 yaşındaki file bekçisinin bu yönetimle yola devam etmek istemediği ifade edildi. 7 sezondur sarı kırmızılı formayı terleten Fernando Muslera, Szczesny - Alisson’la kalede beklediği verimi alamayan Roma ve Reina – Cabral ikilisinden memnun kalmayan Napoli arasında gidip gelirken deneyimli oyuncunun Monchi ile yeniden yapılanmaya giden Roma’ya daha olumlu baktığı anlaşıldı.

Galatasaray'da asıl deprem şimdi! Dursun Özbek'e kızan Muslera'dan ayrılık kararı... ile ilgili etiketler Galatasaray Muslera Dursun Özbek Sneijder
GÜNÜN VİDEOSU

Savaşın başından bu yana en büyük saldırı: Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu!

Hizbullah, kısa bir süre önce işgal altındaki Golan Tepeleri'ne 2 baraj halinde 60'a yakın roket fırlatarak 3 askeri üssü hedef aldı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen El Meyadin televizyonu, İsrail'in en önemli istihbarat balonunun hedef alınmasının İsrail medyasının savaşın başından beri en büyük saldırı olarak tanımladığını aktardı.