Galatasaray'da 'Arda Turan' bombası

Galatasaray yeni Arda Turan'lar yetiştirmek için adımı attı. Arda Turan'ın A takıma çıktığı dönemde Galatasaray altyapısında görev yapan Emrah Bayraktar, sarı kırmızılı kulüpte yeniden göreve geldi.

Galatasaray'da altyapı direktörlüğüne Emrah Bayraktar getirildi. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ta da görev alan tecrübeli isim yeniden sarı kırmızılı takımda görev yapacak.

asjdhfgsfasfsadf

TÜRKİYE'DE GENÇLERE YER YOK!

Emrah Bayraktar, daha önce 2003 ve 2006 yıllarında Galatasaray'ın altyapısında görev yapmış ve o dönem Arda Turan sarı kırmızılı takımda forma giymeye başlamıştı.

Kariyerinde daha sonra Gaziantep BŞB, Orduspor ve Siirtspor'da görev yapan Bayraktar, 2011-2016 yılları arasında da Beşiktaş'ın altyapısında çalışmıştı.

asfhkjsdahfsdfsadfasd

EMRAH BAYRAKTAR KİMDİR?

19 Ekim 1976 Adana doğumlu olan Emrah Bayraktar, 2004-2006 yılları arasında Galatasaray alt yapısında görev yaptı. Galatasaray'da Arda Turan'ın parladığı yıllarda sarı kırmızılı alt yapısında görev alan Bayraktar, Gaziantepspor ve Orduspor'da göerv yapmıştır. Başarılı spor adamı Beşiktaş'a Önder Özen döneminde gelmişti. Emrah Bayraktar aynı zamanda köşe yazarlığı da yapıyor.

Galatasaray'da 'Arda Turan' bombası ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray emrah bayraktar alt yapı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.