Galatasaray'da Angelino şaşkınlığı! Ülkesinden sürpriz talip çıktı

Galatasaray'da istenmeyen adam olan Angelino'da sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımın opsiyonunu kullanmak istemediği Angelino için ülkesi İspanya'dan sürpriz bir talip çıktı.

Galatasaray'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların sezon başında Leipzig'ten 1.5 milyon euro karşılığında kiralık olarak kadrosuna kattığı Angelino, beklentileri karşılaşamayadı. 26 yaşındaki oyuncuyla yolları ayırmanın hesaplarını yapan Aslan'a, güzel haber İspanya'dan geldi.

Barcelona ve Real Madrid gibi devlerin önünde La Liga'nın zirvesinde olan Girona'nın Angelino'yu istediği ortaya çıktı. İspanyol ekibin, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen sol beke teklif yapacağı iddia edildi.

Alman kulübüyle yapılan kontrata göre şarta bağlı 6 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu bulunan sarı-kırmızılılar, Leipzig'ten sözleşmenin feshini talep edecek. Ayrıca 20 maç oynaması halinde satın alma opsiyonu otomatikman devreye girecek olması nedeniyle de İspanyol futbolcunun, sürelerinin daha da azalması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Hoffenheim formasıyla 35 maça çıkan Angelino, 1 gol 12 asistlik katkı vermişti. Bu sezon ise Galatasaray'la 17 maça çıktı. 1 kez fileleri havalandırırken 1 de asist üretebildi. 26 yaşındaki sol bek, 3 maça daha çıkması durumunda opsiyon devreye girecek.

(Sabah)

Galatasaray'da Angelino şaşkınlığı! Ülkesinden sürpriz talip çıktı ile ilgili etiketler Angelino Galatasaray La Liga
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.