Galatasaray'da Adanaspor maçı öncesi şok gelişme

Galatasaray'da son dakikada planlar bozuldu. Teknik direktör Riekerink'in dün gerçekleştirdiği basın toplantısında ''18'de olacak'' dediği Wesley Sneijder, Adana kafilesinde yer almadı. Sakatlığı devam eden isimlerden Hakan Balta da kadroda yok.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın oynanacak Adanaspor-Galatasaray mücadelesi öncesi, Sarı-Kırmızılılar'da durumu en çok merak edilen isimlerin başında gelen Wesley Sneijder, kamp kadrosuna alınmadı.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Hollandalı futbolcunun yüksek ihtimalle 18'de olacağını söylemişti.

Ancak takımın bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından, Hollandalı çalıştırıcı, sakatlığı tam olarak geçmeyen Sneijder'i kamp kadrosuna dahil etmedi.

Ayrıca sakatlığı devam eden geçen hafta Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyen Hakan Balta da, Adana kafilesinde yer almadı.

Galatasaray'da Adanaspor maçı öncesi şok gelişme ile ilgili etiketler Galatasaray Sneijder Hakan Balta
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.