Galatasaray’da 2 ayrılık bekleniyor! Devre arasında vedalaşacaklar

Galatasaray’da üst üste 2 ayrılık yaşanacak. Sarı kırmızılı formayı giyen Yunus Akgün’e Fransa’nın Remis takımından teklif gelmesi bekleniyor. Seferoviç’in takımda 3. santrafor durumunda olmasından duyduğu rahatsızlıkta ayrılık haberini beraberinde getirecek.

Galatasaray’da bu sezon çifte ayrılık yaşanması bekleniyor. Fizik gücü ve performansı nedeniyle tercih edilmeyerek takımda 3. Santrafor pozisyonuna düşen Seferoviç’in bu durumdan rahatsız olduğu biliniyor. Sarı kırmızılılar, yabancı kontenjanında da yer açmak adına istediği verimi alamadığı Haris Seferovic ile Dünya Kupası’nın ardından vedalaşmayı planlıyor.

Yunus Akgün’e Fransız kulübü Remis talip oldu. Ligue 1 ekibi Reims’in, ara transfer döneminde Yunus Akgün için Galatasaray’a resmi teklifini sunması bekleniyor. Sezon başında 6 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli ile öneren Fransız ekibinin yine aynı rakam ya da biraz üzerinde bir rakama genç ismi kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Son haftalarda yedek kalan Yunus Akgün’ün, Ofspor maçındaki performansı da beğenilmedi. Maaşına zam yapılmamasından dolayı rahatsız olan Akgün’ün ayrılığa sıcak baktığı biliniyor.

HÜRRİYET

Galatasaray’da 2 ayrılık bekleniyor! Devre arasında vedalaşacaklar ile ilgili etiketler Yunus Akgün Haris Seferovic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.