Galatasaray'a transfer olamayan Ahmet Çalık'tan ince espri

Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Ahmet Çalık, antrenmanda gazetecilerle şakalaştı, ısınma hareketleri sırasında "Abi yaz, mutsuz ve düşünceli yaz." dedi.

Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen Ahmet Çalık, antrenmanda gazetecilerle şakalaştı, ısınma hareketleri sırasında "Abi yaz, mutsuz ve düşünceli yaz." dedi.

Spor Toto Süper Lig takımı Gençlerbirliği teknik direktörü Ümit Özat, Galatasaray ile adı anılan Ahmet Çalık için "Ahmet'i bugün 1 liraya olmazsa sezon sonunda gelip 2 liraya alırlar. Alacaklar, çünkü Ahmet bugün ülkenin en iyi stoperlerinden birisi" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdüğü Belek kampında antrenmanlarına devam ediyor. Teknik direktör Ümit Özat yönetimindeki antrenmana Gençlerbirliği'nin yeni transferleri İsveçli sol kanat oyuncusu Jonathan Ring ile Brezilyalı stoper Luccas Claro da katıldı. Sakatlığı nedeniyle izinli olan ve antrenmanda yer almayan Stancu'nun akşam saatlerinde takımın kampına katılacağı belirtildi. Teknik direktör Ümit Özat, antrenmanda futbolcularına ısınmanın ardından pas ve top kapma ile koordinasyon çalışması yaptırdı.

Antrenmanda neşeli olduğu gözlenen Ahmet Çalık ise gazetecilerle şakalaştı. Gazetecilerin bulunduğu alanda ısınma hareketleri yapan Çalık, "Abi yaz, mutsuz ve düşünceli yaz" diyerek espri yaptı.

Galatasaray'a transfer olamayan Ahmet Çalık'tan ince espri ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Galatasaray Ahmet Çalık
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.